| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
bebebulgaru Junior

Data inscrierii: 11/Oct/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: 11/10/2008 03:47 Titlul subiectului: Vreau acces |
|
|
Ma Numesc Gabi, am 19 ani .. de ocupatie.. stau .. dorm .. si destea.. ink nu am ) whois`ul meu este : BeBe`BuLgaRu is Bebe@BeBeBuLgaRu.users.undernet.org * ~*~ Un BeBeLuSh SKuMpIC ~*~
BeBe`BuLgaRu on #adjud #constanta #Done #braila @#Academy +#azuga #TurnuSeverin @#isaccea @#Putna @#MgOps @#agigea @#zara @#mioveni +#mangalia @#InDaClub @#ecs-sys @#dambovita @#Brigada.NeagRa @#Belgrad @#albaiulia
BeBe`BuLgaRu using Bucharest.RO.EU.Undernet.Org Romania Data Systems
BeBe`BuLgaRu is logged in as BeBeBuLgaRu
BeBe`BuLgaRu is actually Bebe@89.45.150.122 [89.45.150.122]
BeBe`BuLgaRu has been idle 1min 24secs, signed on Sat Oct 11 00:45:30
BeBe`BuLgaRu End of /WHOIS list.
Nu am comportament.. aiurea.. sau destea.. ma comport destul de bine.. si cine ma cunoaste si sunt cativa pe chan care ma cun poate sa confirme astea;) , vreau acc pe adjud pt ca au si cativa amici ai mei .. conflicte nu am cu nimeni .. de pe undernet ;) .. si cunosc pe Ricops , NOBODYS , kiw ,`Scorpyo98 .. sper sa obtin accesul !:D ms .. [/b] |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 13/10/2008 21:00 Titlul subiectului: |
|
|
si eu te vreau in dormitor
nr de tel : 0727974060 Simona
dupa prestatie vedem dak meriti sau nu efortu :/ _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
substanta Channel Admin

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 145
|
Trimis: 25/10/2008 14:51 Titlul subiectului: |
|
|
)))
accepted in dormitorul tau! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
phpBB Template by Vereor
Professional Website Templates
Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell |