#Adjud
#Adjud Channels @ Undernet !
FAQSearchMembersGroupsRegisterProfilePM'sLogin/Out
TheSmith vrea sa fie alaturii de voi pe #adjud

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului #Adjud -> Vreau Acces
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TheSmith
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Iul/2007

MesajTrimis: 27/07/2007 15:52    Titlul subiectului: TheSmith vrea sa fie alaturii de voi pe #adjud Raspunde cu citat (quote)

Prenume - TheSmith
Oras - Sibiu
Ocupatie -Student
Varsta- 23

-X- Canale: #Budapesta (500), #cisnadioara (499), #mIRC32 (498), #vrancea (498), #Maldive (475), #blaj (400), #AlbaIulia (400), #Teleorman (399), #CurteaDeArges (399), #EliteRadioOps (399), #EliteRadio (399), #dambovita (399), #Calafat (399), #Belgrad (399), #MAMAIA (350), #MiercureaCiuc (300), #RamnicuSarat (300), #TarguJiu (200), #Harghita (101), #snagov (100), #ilfov (100), #gorj (1)

Se poate acces la TheSmith pe #adjud ? :P Useru meu este : Cristea
substanta
Channel Admin
Channel Admin
substanta

Data inscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: 27/07/2007 15:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce doresti acces pe adjud?
Activitatea ta depinde si de posturile tale pe forum?
Conflicte cu un actual operator al canalului?
Pe cine cunosti de pe canal?(Persoana cu acces)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheSmith
Junior
Junior

MesajTrimis: 27/07/2007 16:14    Titlul subiectului: Accesu pe #Adjud Raspunde cu citat (quote)

Substanta nu pot sa zic ca am un prieten bun pe adjud , si poate ca am pe cineva acolo care sta si pe canalu meu da nu ma bazez pe alti , accesu nu se castiga prin relati cu alti de pe mIRC! Pot sa zic ca cunosc ceva lume de acolo da nu apelez si nu vreu sa dau nume , fiecare cu .... masi :P , Inca ceava : De ce vreau acces? Pentru ca imi place nespus de mult canalu si poate pot fii de ajutor cu ceva acolo ! Nu te gandi la take sau banuri aiurea ca nu sunt genu de om , asa ceva urasc deosebit de mult! Nu dau nume pe forum / mIRC / nu fac reclama ( NU MA BAZEZ PE NIMENIA) ! Decizia ta Substanta daca pot fii alaturi de voi pe Adjud sau a Managerului! Respect #Adjud
substanta
Channel Admin
Channel Admin
substanta

MesajTrimis: 27/07/2007 20:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

yeah, managerul nu prea mai intra, n-are timp de irc, de accea sunt eu pusa aici impreuna cu ceilalti 400+.

Daca nu te bazezi pe nimeni si vrei sa-ti capeti singur accesul este ceva mai greu.D-asta si conteaza daca cunosti pe cineva;in inițialul rand stiu ca persoana care recomanda nu este un oricare.

Apoi, nu depinde numai de mine daca vreau sa-ti dau acces.Dar daca ai complicații cu unu din operatorii canalului, spune ca sa nu vad cearta pe canal ca incep sa impart remusere.Poate nu te vrea un alt 400+.Cine stie...

Eu iti urez bafta si cand vad destule argumente/pareri bune la adresa ta, te voi adauga si la x.

O seara placuta tuturor.
Sus
TheSmith
Junior
Junior

MesajTrimis: 27/07/2007 21:44    Titlul subiectului: Imi pare bine ca am postat pe acest forum! Raspunde cu citat (quote)

Frumos canal , urez multa bafta si norok ! Este un canal elegant si merita apreciat! Am incercat norocu pe acest canal da din pacate nu ma poate vedea Domnisoara Substanta ! Ii doresc multa sanatate la familia ei ca o facut o fata asa de desteapta pe mIRC si sa aibe noroc sa faca Adjud ca Smart Pe Romania! Va Iubesc cu mare RESPECT (TheSmith)!
TheSmith
Junior
Junior

MesajTrimis: 27/07/2007 21:58    Titlul subiectului: P.S. Am uitat sa zic un mare lucru! Raspunde cu citat (quote)

Nu mai vreau acces! Accesu se castiga numai daca cunosti useri de pe canal! Eu nu cunosc pe nimenia de pe mIRC , pt. ca am 2 zile de mIRC .. da imi fac eu vreo 2 prieteni sa pot vorbi si eu! (NU Te Da Ce Nu Poti Sa Fii)! Have Fun!
Obraznica
Channel Admin
Channel Admin
Obraznica

Data inscrierii: 04/Mai/2007

MesajTrimis: 03/08/2007 16:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu vreau sa par nesimtita insa cam suna a pupincurism.. inafara faptului ca era fain sa completezi un cv si nu sa te lauzi cu accessele..
iar cat despre parerea userilor despre tine..m-am abtinut prima data sa te sprijin desi te cunosc bine. de ce? pt ca esti un nerecunoscator, te ajuta omu si tu esti un accesofil si`un patetic ce face take la lume pe internet.
Nu vb doar de mine aici..ci si de alti cativa useri ... care ti`au fost supp la canal iar dupa ce te`ai vazut cu sacii in carutsa ai inceput sa injuri si sa jignesti.
Eu nu te`am vazut pe canal desi stau de dim de la 8 pana seara la 23:30 .. si nu era nevoie sa scrii : nu mai vreau access, sa faci pe ofensatul. ca substanta nu e robot si mai si ironizezi.. ( ai 2 zile pe mirc)
In locul tau mi-as baga mintile`n cap.. noi suntem oameni..nu un access in plus in lista aia a ta mare.. pacat de tine ..

P.S: Daca mai doresti access pe viitor , da dovada de bun simt , arata ca ai coloana vert. , nu ca esti prost.. pt ca de prosti e plina lumea ( Nu ma cred perfecta deci nici frumoasa nici desteapta, precizez k aceasta e doar parerea mea personala ,thnx)

blade04
#Adjud Honourable OP
#Adjud Honourable OP
blade04

Data inscrierii: 26/Feb/2007

MesajTrimis: 03/08/2007 17:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bai ... Eu pana acuma nu m-am bagat la cereri doar m-am uitat peste ele , dar toti aveti aceasi " DUMA " ( Nu vreau sa apelez la altii ) BAI SCOALA , nu ne luati acuma cu vrajeala si alea alea , pt ca si eu tot " PRIN ALTII ) am luat access , la inceput , pe urma mi-am castigat access-ul treptat si pe merit .Nu tot o dati aici in Ala Bala ca nu va crede nimeni.Eu unul cel putin nu cred nici una din cereri.Cine are experienta pe IRC stie cum sta treaba cu accessele pe canale mari.Deci sa nu ma mai tot aburim si sa o balbaim.In concluzie , ori zicem ce avem de zis ori ne MINTIM in continuu . ;-)
TheSmith
Junior
Junior

MesajTrimis: 04/08/2007 01:04    Titlul subiectului: Frumos Obraznica! Raspunde cu citat (quote)

Ok , Succes!
substanta
Channel Admin
Channel Admin
substanta

MesajTrimis: 04/08/2007 15:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mdea...deacord cu cea zic simona....blade ai dreptate pe alta parte..amandoi pe general reiese ca nu-l vreti in echipa.daca asta vreti voi, asta am sa fac (nu vreau conflicte pe canal)

subiect inchis
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului #Adjud -> Vreau Acces Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

phpBB Template by Vereor

Professional Website Templates Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell  

Web Templates