| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 21/05/2007 22:51 Titlul subiectului: Sinucidere |
|
|
O problema tot mai grava in randul celor de varste cat mai fragede.. sinuciderile din dragoste spre exemplu.. mi s-a parut prea trist ca sa pun aceasta tema la Iubire..cu toate ca deriva din ea.. Cred ca persoana in cauza are nevoie de ajutor..si nu cred ca poate trece neobservata fiindcă are anumite particularitati.. anumite suferintse ce se exprima prin toata fiintza ei .. Dar oare suntem noi atenti sau dorim noi sa cunoastem suferintza celui de langa noi ?
Azi am vrut sa ma sinucid.. recunosc. Simt ca a fost cea mai grea incercare emotionala din viatza mea , tocmai am rupt o logodna. Multi ar spune : ei .. are balta peste .. insa fiecare cu receptivitatea lui ..
Si cu toate asta nu am avut curajul sa fac aceasta imensa prostie spre rusinea mea , nu pt mine , ci pt parintii mei, fratzii mei si prietenii mei , si sinuciderea nu are ca si consecintza rezolvarea problemei..ci agravarea ei pe toate planurile .
Am vazut la tv.. o fata care s-a sinucis.. mi s-a parut trist .
Si in final.. am realizat ca`mi este rusine si ca acest gand mi-a trecut prin cap .. dar totusi e o realitate.. Chiar am dorit sa fac asta ...
sinuciderea este o problema grava? Mai mult cred ca vulnerabilitatea e o problema.. cea emotionala si cea fizica..
Oare unde se duce omenirea asta ? Oare tot ce facem cu mana noastra , sa ne facem viatza mai grea, planeta mai poluata decat este deaja, razboaie , batai , experimente ...nu este ... sinucidere ?
Astept parerile voastre despre aceasta tema.. desprinsa parca dintr`un decor bacovian , vi s-a intamplat in viatza sa va pierdeti cu firea? Si atunci... ? _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
phpBB Template by Vereor
Professional Website Templates
Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell |