| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Streetch Junior

Data inscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 1 Localitate: #Adjud :)
|
Trimis: 13/07/2007 23:23 Titlul subiectului: sAL.. |
|
|
| as vrea access ca stau frecvent pe chann.. si e si orasu` meu :D poi cunosc mai toti operatori.. da.. nu f.b.. :( dak se poate un mic access.. macar de voice :D bft |
|
| Sus |
|
 |
Punk Junior

Data inscrierii: 28/Iun/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: 16/07/2007 01:15 Titlul subiectului: |
|
|
fa si tu bre cererea aia calumea:) _________________ From all the things i`ve lost , my mind I miss the most ! |
|
| Sus |
|
 |
DjSanto Junior 2

Data inscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 38 Localitate: Torino
|
Trimis: 17/07/2007 13:59 Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 24/07/2007 13:43 Titlul subiectului: |
|
|
dak iti doreai access pe canal macar din respect eu zic k pt inceput te prezentai.. in al2lea fapt este un "tipar" de prezentare ... in al3lea lucru de mult ce ti-ai dorit accessu nu te vede nimeni on :/
Care sunt acei operatori " multi " ? ( in toate cererile sunt aceleasi cuvinte) cred ca e natural sa ii enumerati iar ei sa va sustina ..macar ashe..in 2-3 cuvinte :D _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
substanta Channel Admin

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 145
|
Trimis: 24/07/2007 19:25 Titlul subiectului: |
|
|
cred ca cererea e facuta la misto, la misto sa ramama.
Closed |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
phpBB Template by Vereor
Professional Website Templates
Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell |