#Adjud
#Adjud Channels @ Undernet !
FAQSearchMembersGroupsRegisterProfilePM'sLogin/Out
Plangeri

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului #Adjud -> Anunturi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Obraznica
Channel Admin
Channel Admin
Obraznica

Data inscrierii: 04/Mai/2007

MesajTrimis: 28/05/2007 15:26    Titlul subiectului: Plangeri Raspunde cu citat (quote)

Uite ca subiectul asta nu l-a gandit nimeni..poate pt ca nu era nevoie., Da nu era pt voi acestia care va doare`n cot.. Dar uite ca este.. Nu doresc sa supar sau sa jignesc pe nimeni.. aici am sa spun periodic ceea ce nu`mi place , ce ma deranjeaza, si incurajez si pe ceilalti sa faca acelasi lucru dak simt ca ceva nu este ok ..
Obraznica
Channel Admin
Channel Admin
Obraznica

MesajTrimis: 28/05/2007 15:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Problema nr 1 .. care sunt criteriile de add la bot ? primesti automat in momentul in care tzi se da access ? sau doar dak persoana cu maxlev la bot doreste sa iti dea add ? nu de alta dar iau ban de la bot si nimeni nu se deranjeaza sa faca nimic ...

A2a problema.. m-am saturat sa indemn userii canalului la PUTIN bun simt si sa raspunda la temele propuse, nu de mine, ca nu e forumu lu mama ci pot propune si ei teme , nu impun nimanui nimic ,dar e jenant pentru o persoana care se respecta nici macar cont sa nu`si faca .

A3a problema.. tot de bun simt ar tine si nesimtirea asta totala de a sta de amoru artei si dragul whois`ului cu @ si + pe canal cu cate 2 bnc`uri sa fii sigur domle ca da bine acolo la whois. E "jenibil "

A4a problema.. cat e vb de primit access TOTI ON, cand e vb de certuri pe canal TOTI ON ..dar cand e vb de a face ceva pt canalul asta, de a face o activitate..PAUZA.. dupa ce se vede omu cu access o dau in asl`uri .. stau offline .. si uite asha am ajuns la problema 5.

A5a problema.. offline`u .. stai frate nu cu 1 si cu 2 maxlogin`uri cu @ si voice.. stai frate si offline ? Asta e chiar nesimtire.. cica pt offline ai suspend.. noi sa fim sanatosi la cati v-am dat eu deop ca altfel nu aveam rubrica pt suspend`uri ci aveam rubrici .

A6a problema.. va jigniti pe canal.. ce ati avut cu saraca Emo.. a injurato Samer ala a facuto in toate felurile si pe unii din voi chiar va amuza..il si intaratati.. Da nu va e rusine ? Fiecare om e asha cum l-a dat Dumnezeu si ar necesită sa va vedeti intai pe voi apoi sa radeti de altii .

Pt alte nelamuriri ce am.. mai trec eu pe aici.. Asl Placut !

shedy
Channel Admin
Channel Admin

Data inscrierii: 25/Mai/2007

MesajTrimis: 28/05/2007 15:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Extraodinar:d ma simt mandru..vedeti operatoare adusa pe canal de mine:d
illusionist
Channel Admin
Channel Admin
illusionist

Data inscrierii: 08/Apr/2007

MesajTrimis: 28/05/2007 22:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Interesant
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
blade04
#Adjud Honourable OP
#Adjud Honourable OP
blade04

Data inscrierii: 26/Feb/2007

MesajTrimis: 28/05/2007 23:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce **** sa mai zici ? Ca de ma apuc si eu sa zic ala bala pe aici numa ne certam uni cu alti.Asa ca lasam de la sine ca nu are rost sa dezbatem tot felu de subiecte.Sa ia masuri ADMINI canalului ca eu degeaba iau.

EDITED
Sus
Obraznica
Channel Admin
Channel Admin
Obraznica

MesajTrimis: 29/05/2007 16:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lasa blade ca si tu ti-ai bagat pwla in 4 post`uri la Anuntzuri Administrative.. si al5lea ai zis : ei kakat , la o tema de pe forum .. asa ca ia tu masuri in ceea ce te priveste pe tine intai.. ca de canal are cine se ocupa.. sper.

alta problema mica mica e faptul ca nu se poate riscuta cu unii @ , decat sa discute prefera sa se certe/injure ... pacat, ca nu mai avem 12 ani

In legatura cu forumul. cui nu=i place sa nu scrie si cui ii face placere..nu mai aberati fratzilor sau injurati pe aici..ca nu asha se incearka a se face ceva frumos.. cu prostii .thnx
danielooo
Junior
Junior
danielooo

Data inscrierii: 20/Mai/2007

MesajTrimis: 30/05/2007 22:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare rau ca nu am posta pe forum pana acuma dar nu am avut timp pentru ca am avut scoala si teze... :'-( Si mai am un pic dupa ce termin o sa fiu mai gratuit si o sa partici la forum! sper sa ma intelegeti... multumesc lui IlluSioNisT pentru access-ul redat !
Sus
substanta
Channel Admin
Channel Admin
substanta

Data inscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: 31/05/2007 12:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

next time nu-ti mai da nimeni acces, si nu-mi zice ca ai avut examene si teze ca e bullshit

Intrai zilnic pe irc si-ti ziceam" danieloo, forumu" mai tii minte ce raspundeai?

cu întâia moment zbori
Sus
blade04
#Adjud Honourable OP
#Adjud Honourable OP
blade04

MesajTrimis: 01/06/2007 01:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Obraznica , nu vreau sa ne certam dar.Crede-ma ca sunt printre singuri Useri care sau interesat de canalul asta.Pe cand pe uni ii doare in Cot de ceea ce se petrece.Dar se baga si ei ca nu au ce face de atata tacere.Nu ti se pare logic sa ma enervez cand vand ca cat de cat de implici si vine altu si face ce face ? Daca erai in locul meu sigur injurai si faceai ce am facut eu ( Mare lucru nu am facut dar ma rog ).Si inca ceva.Daca va indispun si credeti ca nu sunt un user corespunzator al canalului si nu se implica pot pleca.Se pare ca pt uni aduc neplaceri.
Sus
blade04
#Adjud Honourable OP
#Adjud Honourable OP
blade04

MesajTrimis: 01/06/2007 01:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In ultimul timp numa de mine te iei si numa pe mine pui presiune.Daca crezi ca e Ok ceea ce faci nici o problema.Si daca te deranjeaza de ce ma retrag si doar vorbesc.Am de invatat pt ca vreau sa-mi dau tampita de CAPACITATE.Vin de la scoala la 3 si pana seara la 21:00 - 22:00 invat.Fac dus dupaceea si poate ies in oras cu prieteni ori intru pe net sa vad ce mai e pe aici.Recunosc ca in ultima vreme am cam lasat balta mIRC-ul.Dar daca erai in locul meu cred ca puneai pe primul loc SCOALA dupaceea JEGU asta de mIRC.exe.Nu ti se pare logic ?
Sus
blade04
#Adjud Honourable OP
#Adjud Honourable OP
blade04

MesajTrimis: 02/06/2007 02:27    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Subi , cred ca am o motivatie îndeajuns de clara si intelegi si tu ( Bineinteles daca vrei ) de ce nu mai intru asa des pe mIRC.Am de invatat pt CAPACITATE.Poate ma intelegi poate nu.Dar incerc sa tin legaura cu voi prin FORUM si cand intru pe mIRC.Dupa ce imi voi rezolva cu Capacitatea o sa intru mai mult pe mIRC.Si vom incerca sa aducem unele imbunatatiri canalului.Eu unu am vointa daca din partea celor cu access peste 400 + nu este , nu mai este problema mea de aici.Asa ca numai bine si mai povestim cand intru si eu pe NET/mIRC/Yahoo Messenger. Smile ( Daca se poate sa si raspunzi la postul asta Subi )
Sus
Ricops
Channel Admin
Channel Admin

Data inscrierii: 09/Apr/2007

MesajTrimis: 05/06/2007 15:39    Titlul subiectului: Ma refer la adminii canalului... Raspunde cu citat (quote)

Parca asa a fost vorba sa nu ne bagam in accesele date de alti admini...Faceti bine si stati in banca voastra .Cum nici eu nu ma bag in nici un acces dat de altu nimeni sa nu se bage in accesele date de mine....nu cred ca am depasit masura!Thx.
Obraznica
Channel Admin
Channel Admin
Obraznica

MesajTrimis: 06/06/2007 17:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aici e pt plangeri despre canal si @ lui nu despre conditii sociale temporale sau altele.. si am spus blade nu am nimic cu nimeni, deci nici cu tine.
si te rog nu incepe cu : eu am sa plec
numai lasii pleaka in loc sa rezolve problema. e usor sa pleci, e mai greu sa repari sau sa indrepti .. pupici all

adi
#Adjud Honourable OP
#Adjud Honourable OP

MesajTrimis: 13/06/2007 10:54    Titlul subiectului: se pare ca se sta pe canal doar ptr acces... Raspunde cu citat (quote)

<tmh`> Adi-- esti orb ? , nu vezi ca nu am idlew ?
* HGjack is now known as Jackei
<tmh`> sau o dai in diverse
<Adi--> tmh` is clau@thm.users.undernet.org * tommyHilfiger
<Adi--> tmh` on #translate @#spania #offline @#resita #soporte #IRCAyuda @#Adjud +#cisco-help @#mtb
<Adi--> tmh` using *.undernet.org The Undernet Underworld
<Adi--> tmh` is logged in as thm
<Adi--> tmh` has been idle 1hr 1min 26secs, signed on Tue Jun 12 20:24:17
<Adi--> tmh` End of /WHOIS list.
<Adi--> -
<Adi--> asta ce e
<Adi--> ?
<Adi--> nu e idle a ?
<Adi--> sau o dai in diversiuni cu mine ?
<tmh`> Adi-- asta e ceva naspha la tine dupa cate vad
* Jackei has quit IRC (Quit: La revedere!!! Sylnet)
* X sets mode: +l 107
<BLaCkShaDoW> calm
<BLaCkShaDoW> :P
<Adi--> nu iti convine fa reclamatie
<Adi--> Smile
<BLaCkShaDoW> pune eu la |GLine
<BLaCkShaDoW> anti idle
<BLaCkShaDoW> :P
<Adi--> ti se pare ca am gresit cu ceva tmh` ?
<Adi--> Smile
<tmh`> -X- Am sters user-ul thm de pe #adjud Adi-- nu trebuie reclamati , iti las chanu numai tzie fa tu idle la greu !!
Sus
adi
#Adjud Honourable OP
#Adjud Honourable OP

MesajTrimis: 15/06/2007 15:19    Titlul subiectului: POATE IMI DA CINEVA UN RASPUNS Raspunde cu citat (quote)

(X!cservice@undernet.org) [KICKED] from #adjud ((nebunyika) No Reason)
care e problema ????
Sus
illusionist
Channel Admin
Channel Admin
illusionist

Data inscrierii: 08/Apr/2007

MesajTrimis: 17/06/2007 23:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

i`a fost furat userul . neatentie sau?
Sus
Obraznica
Channel Admin
Channel Admin
Obraznica

MesajTrimis: 18/06/2007 15:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

chiar i s-a furat userul , voi decideti restul
Obraznica
Channel Admin
Channel Admin
Obraznica

MesajTrimis: 07/09/2007 20:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

<_bestia_> Simonica ia lasama in pace si nu mai cauta bagare de seama cu mine k nu am timp
<Simonica> fetitzo
<_bestia_> brb pt tine Simonica
<Simonica> eu n`am vazut pt tine _bestia_ nici o cerere de access postata ;/
<Simonica> eu nu caut " bagare in seama cu tine" ci te intreb pe un ton destul de natural
* Spaga sets mode: -o Spaga
<_bestia_> pai si asta e intrebare?
<Simonica> evident ca este intrebare
<Simonica> ai cerere de access pe undeva?
<Simonica> pe forum ?
<Simonica> :/
<Simonica> asta te-am intrebat
<_bestia_> nu
<Simonica> esti iubitha lu ricops ?
<_bestia_> Smile))))))

Stiu ce ai sa spui Ricops " i-am dat add pt ca este /mi s-a parut un baiat bun" doar ca este fata .. Nu cred ca e o plangere...mai mult o nedumerire a mea insa nu aveam tematica unde sa o postez..
De ce ea a primit access , si inca acum 12 zile si nu ai postat pentru add? Si.. de ce ea a primit access iin 1 minut iar pe canal sunt 2 useri care ma intreaba " de ce?" eu ce sa le spun ? ( eu pentru ca eu eram online, nu ca as fi cine stie ce ) Nu va spune nimeni sa postati pe site pana va ies ochii ca si asha nu va ingramaditi .. dar ea ( am luato exemplu ca nu am nimic personal cu ea) rade de saracu baiat ce a inaintat cerere, ba chiar 2 , sta pe canal toata ziua , poti avea o discutie placuta cu el.. si inca mai asteapta.. pe`cand pe ea n`o cunosc, vb urat,direct,ofensiv si frustrant ..
Sa ma lamureaska si pe mine cum se fac lucrurile pe aici si pe ce criterii se dau accessele k sa nu ma simt picata din plop.
REPET! nu am nimic cu saraca fata , iar dak aveti placerea , sa imi dati si mie un raspuns. Multumesc

substanta
Channel Admin
Channel Admin
substanta

Data inscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: 08/09/2007 10:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[10:03:51] -X- Modified GinutZza's access level on channel #adjud to 50

asta pentru ca eram aseara online si-am vazut...nu ma intereseaza daca-i prieten/gagica/amic/ruda...daca n-are bunul simt nu are ce cauta aici..si pe viitor sa se posteze adduserele aici
Sus
smartboy
Junior
Junior
smartboy

Data inscrierii: 02/Mar/2008

MesajTrimis: 04/03/2008 03:35    Titlul subiectului: hm... Raspunde cu citat (quote)

Obraznica imi place regurile pe care le`ai scris si sa stii ca ai dreptate in ele!

Toti vor doar access dupa access dar cand e vorba sa faca ceva toti se retrag.

Haideti daca tot suntem OP sa facem ceva bun pt #adjud !

I`m trying my best ...
uahanamiti
Junior
Junior

Data inscrierii: 29/Iun/2012

MesajTrimis: 20/07/2012 13:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Thank you for sharing this great information!
Sus
uahanamiti
Junior
Junior

Data inscrierii: 29/Iun/2012

MesajTrimis: 22/07/2012 05:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

You are so great
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului #Adjud -> Anunturi Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

phpBB Template by Vereor

Professional Website Templates Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell  

Web Templates