| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
zew Junior 2

Data inscrierii: 31/Iul/2007 Mesaje: 33 Localitate: Roma
|
Trimis: 07/09/2007 22:19 Titlul subiectului: Ocupatiile voastre ... |
|
|
Aici puteti spune cu ce va ocupati voi ... Daca esti elev - sa vb despre scoala ta ... daca esti student - sa vb despre facultate sau ce faci tu ... daca lucrezi - sa vb despre serviciul tau ...  _________________ Fii tu, nu fi fals ca nu ajungi nicaieri !!! |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 11/09/2007 15:31 Titlul subiectului: |
|
|
interesanta tema.. pai.. eu am terminat un colegiu in galati, unul dintre cele mai bune..iar apoi am urmat o facultate.. de economia comertului turismului si serviciilor publice.. acum lucrez in domeniu turism i..iar acum m-am inscris la masterat tot in turism.. imi place ceea ce fac, consider ca este o meserie frumoasa desi uneori devine hobby, e placut sa intri in atingere cu lumea si e si mai placut sa calatoresti pentru că am variate atestate in 3 limbi de ghid in toata europa sau de ticketting` pt bilete de avion, asta imi îngăduie sa plec in excursii in cele mai deosebite si atractive locatii turistice
Si primesc si diurna pt asta.. cam 500 euro la o excursie de 10 zile , eu zic ca suna bine. Deci se face si bani din turism .. _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
zew Junior 2

|
Trimis: 12/09/2007 21:51 Titlul subiectului: |
|
|
Uitati-l pe zew :-d
Eu am făcut aceasta tema, dar nu am mai avut timp sa postez aici pt ca a trebuit sa plec de la sala.. Ce nasoala e treaba ca nu mai am PC acasa.
Sunt in Italia si lucrez ca pizzaiolo ( am intalnit multi necunoscatori de acest termen - adik sunt acea persoana ce face pizza ), imi place la nebunie meseria pe care o practik. ganditi voi cum este sa te simti respectat de toti clientii. Pe viitor vreau sa fac o scoala ( asta numai cu numele - sa ma duc la examen eventual ) de specializare de pizzaiolo ca sa imi scot o diploma... Macar atat sa am si eu , nu ?
Pentru cei ce sunt in Italia la Roma poate sa vina sa guste un pik
Via dei Marrucini , Numero 3 - vicino Stazione Tiburtina - asta un pik de reclama
Nu e frumos sa te lauzi, dar se mai accepta cateodata  _________________ Fii tu, nu fi fals ca nu ajungi nicaieri !!! |
|
| Sus |
|
 |
Baton Membru junior

Data inscrierii: 09/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: Craiova
|
Trimis: 07/10/2007 11:29 Titlul subiectului: |
|
|
Da ma am bacu luat cu 8.33 si sunt neocupat profesionist! _________________ Nu Stiu SA Fiu Condus Deci...Nu`mi Datzi Lectii!!! |
|
| Sus |
|
 |
zew Junior 2

|
Trimis: 08/10/2007 21:28 Titlul subiectului: |
|
|
M-ai luat Baton Eu l-am luat cu 8.26 _________________ Fii tu, nu fi fals ca nu ajungi nicaieri !!! |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 10/10/2007 16:00 Titlul subiectului: |
|
|
eu cu 9.98 , sefa de promotie..si tot p mirc am nimerit :D
te caut sa ne facem neamuri..place pizza la mine :D :D _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
zew Junior 2

|
Trimis: 14/10/2007 21:11 Titlul subiectului: |
|
|
Obraznica ... Daca ai drum pe la Roma te invit sa mananci pizza facuta de mine ... Si in schimb eu vreau sa mananc ceva facut de mamica ta  _________________ Fii tu, nu fi fals ca nu ajungi nicaieri !!! |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 17/10/2007 13:34 Titlul subiectului: |
|
|
da , chiar voi avea un circuit de italie , cu 2-3 nopti la Roma in februarie. mi-ar face o deosebita placere sa pap o pizza facuta de tine..mai ales cand regimul nu este punctul meu forte :D
multumesc de invitatieeeeee :D
Cat despre ceilalti.. cu ce va umpleti momentul libeR?
si cand nu e timp lăsat .. ce job aveti ? only scoala ? _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
zew Junior 2

|
Trimis: 17/10/2007 21:51 Titlul subiectului: |
|
|
Ok !!! Te astept atunci pe aici sa iti arat Roma  _________________ Fii tu, nu fi fals ca nu ajungi nicaieri !!! |
|
| Sus |
|
 |
Baton Membru junior

Data inscrierii: 09/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: Craiova
|
Trimis: 20/10/2007 02:59 Titlul subiectului: |
|
|
Obraznica e tot indisciplinata venii sa se umfle la noi ca l`a luat cu 9... ba ma lasi!  _________________ Nu Stiu SA Fiu Condus Deci...Nu`mi Datzi Lectii!!! |
|
| Sus |
|
 |
|