| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
s_p|der Junior

Data inscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 10 Localitate: Falticeni
|
Trimis: 14/08/2007 18:24 Titlul subiectului: Inselati,tradati in Dragoste |
|
|
| La urma urmei toti visam ca odata si`o data tot o sa ne cunoastem marea dragoste.Dar un Sfat va dau,sa nu aveti in credere,fiindca daca iti arati sentimentele fata de o persoana te i-a de fraier,si isi bate joc de tine,eu am patit`o:(( Pana la urma se ajunge la versu : Fiecare are un vis,are`un nume,are o poveste de scris,are o viata`n de indurat,o secunda si s-a terminat ! :( Deci sa aveti mare grija,ca cu dragostea nu`i de joaca,la urma urmei trebuie sa-ti treiesti viatza oricum ar fi ea:Buna,rea:( |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 15/08/2007 16:35 Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca iti doresti sa iti raspund la topicul asta.. ask around.. devin incendiara in exprimare _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
Baton Membru junior

Data inscrierii: 09/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: Craiova
|
Trimis: 23/08/2007 20:50 Titlul subiectului: |
|
|
Next! De n ori inselat si am si inselat daca inseli ti se intoarce! _________________ Nu Stiu SA Fiu Condus Deci...Nu`mi Datzi Lectii!!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
phpBB Template by Vereor
Professional Website Templates
Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell |