| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
adi #Adjud Honourable OP

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: 03/10/2007 09:38 Titlul subiectului: E greu sa saluti cand cineva intra pe canal si saluta ? |
|
|
Nu stiu daca este asa interesant ce scriu io aici , dar sa vedem
Nu mi se pare normal , ca atunci cand cineva intra pe canal si saluta politicos , sa nu saluti si tu ca operator al canalului.Cred ca ati observat si voi chestia asta...Astept raspunsuri si propuneri.Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
substanta Channel Admin

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 145
|
Trimis: 03/10/2007 22:16 Titlul subiectului: |
|
|
mdea... am dat multe remusere pe tema asta...dar n-am ce face, cateodata nici eu nu salut...deci nush ce sa zic..
sa vedem ce zic si altii in privinta asta |
|
| Sus |
|
 |
blade04 #Adjud Honourable OP

Data inscrierii: 26/Feb/2007 Mesaje: 173 Localitate: Campia-Turzii
|
Trimis: 07/10/2007 17:41 Titlul subiectului: |
|
|
Ce pot sa zic eu este ca e o chestie de prost gust , daca ai access mare pe canal nu inseamna ca esti ZMEU si esti mai special ca noi.Multi au impresii in ei si nici nu baga lumea in seama cand saluta , nu pentru ca asi sta eu in salutul lui X si Y dar totusi putin respect.Nu-s de acord sa nu ne salutam intre noi OP's si nunumai . _________________ -== Protect By blade04 ==- |
|
| Sus |
|
 |
adi #Adjud Honourable OP

|
Trimis: 10/10/2007 12:42 Titlul subiectului: |
|
|
| Blade ai dreptate , pe acest canal si nu numai , daca ai acces mare e greu sa saluti , sau sa bagi in seama societatea cu acces mai mic.multi traiesc din acces , si intra pe canal pentru acces.e greu sa saluti.de ex uita`te ca numa tu cu Subsi ati intrat pe forum sa vedeti ce mai e pe aici ...in rest SANATATE !!! eu sper sa fie mai numeroase raps aici.Mersi |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 10/10/2007 15:32 Titlul subiectului: |
|
|
asta e intzepaturaaaaaaa ))))))))))))))))
dar nu`i nimic.pt asta mi`am pus script.. si stau pe mircu ala..si cand ziceti nick`u meu apare acolo nino`nino roshu si roz :D si VAD@@
dak nu vad inseamna ca e o exceptie..si sunt la work :D pups !! _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
adi #Adjud Honourable OP

|
Trimis: 10/10/2007 20:09 Titlul subiectului: |
|
|
| mai draguta nu e intepatura.stai linistita , ca e vb de mai multa lume...pup |
|
| Sus |
|
 |
bethouse Junior

Data inscrierii: 28/Aug/2007 Mesaje: 19 Localitate: Madrid
|
Trimis: 12/10/2007 17:38 Titlul subiectului: salut |
|
|
mi se pare destul de corect sa saluti si sa raspunzi la salut si tu ca operator pe adjud cand intri poti da un salut la cei care sunt online ca doar nu e un capat de tara un salut... pace all no offence!! _________________ Hoy hace un dia maravilloso. Pues verĂ¡s como viene alguno y te lo jode ! |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 17/10/2007 13:37 Titlul subiectului: |
|
|
buna ziua dragii mei .. sa fiu sincera nici eu nu prea salut. mi-am instalat eu script ca atunci cand este pomenit nick`ul meu sa incepe sa lumineze in toate nuantzele posibile k sa nu par nesimtita..insa de multe ori nici nu am timp, deoarece eu intru p net 10 ore p zi de la job.
Iar atunci cand sunt ocupata la birou sau am clientzi raspund tare greu deoarece`l las in bara.
Pe aceasta cale vroiam sa`mi cer scuze cuiva dak nu i-am raspuns la salut si lu bethouse ca ma asteapta cate 30 mins sa ii raspund la un salut _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
blade04 #Adjud Honourable OP

Data inscrierii: 26/Feb/2007 Mesaje: 173 Localitate: Campia-Turzii
|
Trimis: 17/10/2007 21:08 Titlul subiectului: |
|
|
Deja multi useri au impresii si ma indispun treburile astea.Am lipsit 1 luna de zile si deja multe schimbari si impresii pe capu' unora.Cam aiurea. _________________ -== Protect By blade04 ==- |
|
| Sus |
|
 |
|