| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 21/05/2007 22:42 Titlul subiectului: De la Iubire La Ura ...Despartirea... |
|
|
Se spune ca de la la dragoste la ura este doar un pas..unul mic, pe care atunci cand l`ai facut in urma ta se face o prapastie .. si apoi ce urmeaza ? Despartirea? ea vine inainte sau dupa ? Ea vine pe nepusa masa sau simti ca asta va urma ? Cum suporti despartirile ? Ai avut parte de iubire patimasha si de o despartire ce ti-a lasat rani adanci ?
zi de zi incerc sa intzeleg de ce te pierd.. ma lasi in urma cu fiecare noapte.. si as da absolut orice din viatza mea sa ma saruti..si sa`mi stergi lacrima.. dar focul tau s-a stins..acum esti doar..un vis _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 08/06/2007 16:57 Titlul subiectului: |
|
|
am invatzat ca intre iubire si ura.. mai sunt numeroase altele.. cum ar fi nepasare.. indiferentza.. nesimtire.. neglijare ...
si cel mai trist e .. dupa un timp , a incetat sa`mi pese _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 10/08/2007 14:20 Titlul subiectului: |
|
|
vad ca nu va plac provocarile _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
phpBB Template by Vereor
Professional Website Templates
Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell |