#Adjud
#Adjud Channels @ Undernet !
FAQSearchMembersGroupsRegisterProfilePM'sLogin/Out
Cum se poate face un formular de rezervare online?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului #Adjud -> Internet
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
paunescuvic
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Dec/2010

MesajTrimis: 08/12/2010 18:52    Titlul subiectului: Cum se poate face un formular de rezervare online? Raspunde cu citat (quote)

Salut!
Stie cineva cum se poate face un formular de rezervare online sau daca exista vreun serviciu de acest gen? Am un site pentru pensiunea mea si am nevoie urgent de acest formular de atingere (rezervare) care sa functioneze.
Daca stiti vreun script sau ceva de acest gen.
Multumesc mult!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
paunescuvic
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Dec/2010

MesajTrimis: 08/12/2010 21:53    Titlul subiectului: Cautarea continua Raspunde cu citat (quote)

Pana acum am gasit ceva de gen aici: http://www.formulareonline.com , acum il testez sa vad cum functioneaza, daca mai stiti ceva anuntati-ma, va rog, vin sarbatorile si clientii asteapta sa faca rezervari la pensiune, multumesc tutoror pentru sugestii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului #Adjud -> Internet Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

phpBB Template by Vereor

Professional Website Templates Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell  

Web Templates