#Adjud
#Adjud Channels @ Undernet !
FAQSearchMembersGroupsRegisterProfilePM'sLogin/Out
cerere access :)

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului #Adjud -> Vreau Acces
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Nigger
Junior
Junior

Data inscrierii: 26/Feb/2008

MesajTrimis: 26/02/2008 04:07    Titlul subiectului: cerere access :) Raspunde cu citat (quote)

Nume: Mihai
Varsta: 19
Ocupatie: deejay
Whois:
Nigger is Nigger@admin.psybnc.eu * skizoproductions, Inc. *
Nigger on @#chicane @#6¸0 @#:| #radiolive @#loved #adjud @#pearl #Wh @#cry @#GO @#*!*@* @#invisible
Nigger using *.undernet.org The Undernet Underworld
Nigger is logged in as blank
nigger End of /WHOIS list.

Am un comportament normal, zic eu Smile Adica tot adjud ma cunoaste .. is mai nebun, dar nu pe mirc Smile
Cunosc owneru, daca mai e Georgiana...io am vazut user Mainboard..si pe Geo o stiu de cand am fost la Buhusi.. :D
Si i-am vazut acum pe shedy si pe Jedi care erau @ si-atunci cand eram eu...deci ii cunosc si ma cunosc si ei..
Doresc access pe adjud pentru ca sunt din adjud...si am mai fost @ pe adjud cu user skizophrenic mai de mult..multi ma cunosc.
Normal ca depinde si de posturile pe forum, pentru ca aici se desfasoara o alta parte a activitatii canalului...
Conflicte NU, niciodata Smile
am zis mai sus pe cine cunosc....nu stiu cati operatori mai sunt acum de cand am fost eu @ ... in fine ..
astept raspuns ..

respect, Nigger
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului #Adjud -> Vreau Acces Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

phpBB Template by Vereor

Professional Website Templates Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell  

Web Templates