| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
KaMyKaZe Junior 2

Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 22 Localitate: Panciu
|
Trimis: 15/06/2007 13:23 Titlul subiectului: Cerere acces - nick : KaMyKaZe` |
|
|
KaMyKaZe` is ~KzE@DeCeIubesk.users.undernet.org * KaMyKaZe Data Systems
KaMyKaZe` on #adjud #ogy @#Love`SucKs @#lovestory @#fantomase @#csnorge.net @#asgaard @#mIRCHelpers @#lepsa @#odobesti @#vrancea @#ClauWorld
KaMyKaZe` using Bucharest.RO.EU.Undernet.Org Romania Data Systems
KaMyKaZe` is logged in as DeCeIubesk
-Salut all... Sunt un tip din Panciu ... si as vrea acces pe chan #adjud ! De ce? fiindcă consider ca pot fi de ajutor si sunt online in cele mai ciudate ore :D Cunosc destule in multe domenii si as putea fi de ajutor ! Sunt Op si pe vrancea si odobesti si lepsa ... deci nu e loc de discutie de take sau alte alea ... astept un raspuns la cererea mea ! |
|
| Sus |
|
 |
substanta Channel Admin

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 145
|
Trimis: 16/06/2007 13:55 Titlul subiectului: |
|
|
nu e vorba de take sau de alte chestii, pe mine ma intereseaz activitatea ta pe canal si forum, adica : sa fi in dispoziție de a purta o conversatie interesanta pe canal/forum.
ai omis ceva; pe cine cunosti/cine te recomanda de pe canal (persoana cu acces)
cere in pending... |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 16/06/2007 14:01 Titlul subiectului: |
|
|
mi-a placut ca si-a pus poza.. m-a intristat ca are doar 1msg :/ deci doar cel pt cerere access.
mi-a placut ca are parerea aia despre take`uri.. pt ca la varsta noastra sa te bucuri de un take pe mIRC eu zic ca e jenibil. Activitatea pe forum nu trebuie sa fie cu dea sila,. ca nu va obliga nimeni, dar voi tre sa aveti initiativa de a face ceva frumos, de a ne cunoaste intre noi mai bine, de a avea discutii degajate , relaxate si dialoguri amuzante.
Toti spuneti : pot fi de ajutor : cum crezi ca poti fi de ajutor ?  _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
KaMyKaZe Junior 2

|
Trimis: 16/06/2007 16:48 Titlul subiectului: Mesaj |
|
|
Privind porțiunea cu recomandat-ul unei persoane cu acc de pe chan nush ce as putea zice pentru ca nu cunosc lume dar sunt la pc zi si noapte si avem timp sa ne cunoastem.
| Citat: |
| Obraznica : --> de a ne cunoaste intre noi mai bine |
a-Daca ne gandim si la post-urile de pa forumu acestea vor veni cu timpu.. Eu am vizitat forumu si am gasit acel forum cu "Vreau Acces" si am cerut pur si necomplicat .. asta a fost tot !
-Astept in continuare ...
-Ms anticipat  |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 17/06/2007 17:59 Titlul subiectului: |
|
|
exista pe forum sectiunea asta, si anume cum te-ai descrie.. si nush întocmai cum se mai numeste cealalta tema insa acolo poti sa te prezinti sa te stim mai bine
de asemenea ai si sectiunea poze unde dak ai placerea sa pui cateva photo cu tine. etc etc success! _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
substanta Channel Admin

|
Trimis: 17/06/2007 22:38 Titlul subiectului: |
|
|
[22:38:33] -X- Added user DeCeIubesk to #adjud with access level 75
[22:38:38] -X- Set AUTOMODE to VOICE for DeCeIubesk on channel #adjud
bafta in continuare  |
|
| Sus |
|
 |
KaMyKaZe Junior 2

|
Trimis: 18/06/2007 02:04 Titlul subiectului: pfff |
|
|
Of of fratioare dar macar 100 daca dadeai si tu sa pot da kick/ban cand e nevoie ! pentru voice puteam sa stau si fara Nush cum sa-ti zic sa nu te jignesc dar esti zgarcit [ Astept 100 daca se poate ] |
|
| Sus |
|
 |
DjSanto Junior 2

Data inscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 38 Localitate: Torino
|
Trimis: 18/06/2007 03:37 Titlul subiectului: |
|
|
400 man nu vrei ? toate la timpul lor, nu fortza oamenii sa'ti deie cat ti'ai dorii tu, mai itai multumeste'te si cu atata, si de restu se mai vorbeste  |
|
| Sus |
|
 |
KaMyKaZe Junior 2

|
Trimis: 18/06/2007 03:42 Titlul subiectului: |
|
|
hmmmm pai zi tu acu cu 75 ce faci ? Nici pentru tine nu iti ajunge dapai sa mai ai si grija de canal cand restu dorm sau sunt away/idle sau mai stiu eu ce .... totusi ca sa fii OP tre sa ai si un acc pe masura ca sa faci ceva in cazuri dificile ! plm daca ei considera ca 75 e suficient ca sa fie bine in cazuri mai delicate ata ete ! Eu inca mai astept sa vedem ce ganduri au si cam atat momentan  |
|
| Sus |
|
 |
DjSanto Junior 2

Data inscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 38 Localitate: Torino
|
Trimis: 18/06/2007 03:46 Titlul subiectului: |
|
|
nu mai comentez ca dupa aia am sa zic numai prostii am sa te las pe mana adminilor  |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 18/06/2007 15:14 Titlul subiectului: |
|
|
am sa fiu directa, nu fi prost substanta e o tipa super`ok desi vi se pare voua mai rece , in concis timp o sa ti`l faca 100 dak meriti,
nemultumitorului i se ia darul :P si nu iti face probleme de ordinea pe canal ca sunt botii setati sa dea kick`ban in caz de fortza majora
insa poti ajuta ca sa spun asha la activitatea pe canal si la participarea la discutii cat mai placute pe main pupici _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
KaMyKaZe Junior 2

|
Trimis: 18/06/2007 16:58 Titlul subiectului: |
|
|
ok Mai astept si ma las pe mana voastra Sa vedem sa vedem ce-o sa iasa  |
|
| Sus |
|
 |
KaMyKaZe Junior 2

|
Trimis: 18/06/2007 18:28 Titlul subiectului: |
|
|
Mi se pare ca am uitat sa precizez cv ... si anume : cunosc pe cineva de pe chan care a fost OP si anume Emo. O sa confirme daca nu credeti !  |
|
| Sus |
|
 |
Emo Junior

Data inscrierii: 08/Apr/2007 Mesaje: 15 Localitate: Iasi
|
Trimis: 18/06/2007 18:29 Titlul subiectului: Hmmm |
|
|
Dj`Santos, mai bine ai tace ca si tu ai fost in situatia asta cu cerutu de acces .. eu`l recomand pe KaMyKaZe`, este un baiat de treaba si la locul lui ,... suntem amici de ceva vreme .Nu`s cea mai indicata sa vb cui sa`i dai acces mai ales dupa ce s`a intamplat si loseru ala a facut take  |
|
| Sus |
|
 |
substanta Channel Admin

|
Trimis: 28/06/2007 17:37 Titlul subiectului: |
|
|
[17:36:04] -X- Modified DeCeIubesk's access level on channel #adjud to 100
[17:36:09] -|KLine- Added new user DeCeIubes with host *!*@DeCeIubesk.users.undernet.org
[17:36:11] -|GLine- Added new user DeCeIubes with host *!*@DeCeIubesk.users.undernet.org
[17:36:29] -|KLine- User DeCeIubes added with OP Access on #Adjud
[17:36:31] -|GLine- User DeCeIubes added with OP Access on #Adjud
welcome  |
|
| Sus |
|
 |
|