| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 05/05/2007 13:25 Titlul subiectului: Ce este iubirea.. si sub ce forme se manifesta ea.. ? |
|
|
| Consider ca.. iubire se afla in fiecare din noi..sub deosebite forme.. Ce este iubirea ? iubirea este acel ceva fara de care nu ne-am simti un intreg.. acei fluturi in stomac.. acea adiere de vant si acel rasarit de soare.. Iubirea este peste tot si tot este iubire, trebuie doar sa deschizi mari ochii si sa o vezi.. la tine..sub ce forma se manifesta iubirea ?[/b] |
|
| Sus |
|
 |
Spaga Membru junior

Data inscrierii: 08/Apr/2007 Mesaje: 77 Localitate: comanesti
|
Trimis: 06/05/2007 16:52 Titlul subiectului: |
|
|
iubirea? ...
este o stare care te ia prin surprindere, care te lasa cu gura cascata, care te lasa prada tuturor sentimentelor, care te face sa fii vulnerabil si puternic, care te face sa simti ceea ce nu esti in situație sa simti de obicei...
iubirea este acea stare care iti daputeri sa fii nebanuit de bun dar, in acelasi timp, te poate face o "fiara veritabila"! ...
iubirea este ceva frumos, ceva ce trebuie trait de fiecare dintre noi! ... (important e sa gasesti persoana care sa merite toate sacrificiile si toate sentimentele tale...)
in iubire poti fi dezamagit sau rasplatit pe deplin!...
despre iubire se poate scrie la infinit, asa ca ... ma voi opri aici! (e asa usor sa spui ceea ce crezi, sa filozofezi!... important e sa ai dispoziția necesara!)
PS: aici am vorbit de iubirea dintre doi ... indragostiti!
sigur! iubirea poate fi clasificata dupa multe criterii (iubirea de frumos, iubirea de mama, iubirea de tara, iubirea la 20 de ani, iubirea la 40 de ani si clasificarile ar putea continua ...). eu cred ca trebuiesc date definitii particularizate! nu putem da o definitie generala... sau poate eu nu pot... _________________ The Big bang |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 09/05/2007 13:39 Titlul subiectului: |
|
|
mai spaga da nu ne intereseaza p[arerile de pe google.. mi-as fi dorit sa scrii si tu de la tine ceva mai mult decat PS`U ) _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
Spaga Membru junior

Data inscrierii: 08/Apr/2007 Mesaje: 77 Localitate: comanesti
|
Trimis: 16/05/2007 14:52 Titlul subiectului: |
|
|
daca eram eminescu scriam parerile mele asea nu ma obosesc sa ma gandesc ca poate prostesc de tot  _________________ The Big bang |
|
| Sus |
|
 |
frisca Junior

Data inscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 15 Localitate: Timisoara
|
Trimis: 17/05/2007 09:15 Titlul subiectului: |
|
|
Iubirea o simti doar atunci cand esti capabil sa renunti la tot pentru persoana iubita.Iubirea e incredere, orinta, vis, speranta,iubirea e totul... _________________ Caracterul este temelia demnitatii personale.
www.ircfun.ro |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 17/05/2007 21:11 Titlul subiectului: |
|
|
frisca creka noi nevestele te-am pierdut suflete.. esti ..luat? indragostit? _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
^florin_17^ Vizitator
|
Trimis: 17/05/2007 23:31 Titlul subiectului: |
|
|
da ma imi place despre voi .... sunt de acord cu voi ....  |
|
| Sus |
|
 |
frisca Junior

|
Trimis: 18/05/2007 01:02 Titlul subiectului: |
|
|
nu sunt luat:))) nu sunt un obiect sa fiu luat:P
si nici indragostit nu is;) _________________ Caracterul este temelia demnitatii personale.
www.ircfun.ro |
|
| Sus |
|
 |
blade04 #Adjud Honourable OP

Data inscrierii: 26/Feb/2007 Mesaje: 173 Localitate: Campia-Turzii
|
Trimis: 18/05/2007 14:22 Titlul subiectului: |
|
|
| Au inebunit lupii de pe Adjud CHannels IRC @ Undernet Underworld =))))))))) |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 20/05/2007 18:21 Titlul subiectului: |
|
|
frisca dar nu ai dori sa te incerce suavul fior al dragostei ? _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
substanta Channel Admin

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 145
|
Trimis: 20/05/2007 18:24 Titlul subiectului: |
|
|
sa-l patrunda adanc...pana incepe sa trepideze ca o masina inecata )
 |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 20/05/2007 18:40 Titlul subiectului: |
|
|
wai substantza vad ca numai eu reusesc sa te fac sa te exteriorizezi .. si numai tu ma faci sa dau tot ce e mai bun din mine :D
deci.. sa observam ca ne completam reciproc? :D ce romanticcc _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
frisca Junior

|
Trimis: 25/05/2007 15:28 Titlul subiectului: |
|
|
| Obraznica a scris: |
frisca dar nu ai dori sa te incerce suavul fior al dragostei ? |
As dori logic ca as dori...important sa se gaseasca fata aia care sa ma faca sa ma indragostesc de ea:)) _________________ Caracterul este temelia demnitatii personale.
www.ircfun.ro |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 25/05/2007 17:32 Titlul subiectului: |
|
|
Dragostea?! ce este dragostea? pentru unii poate nu inseamna nimic , pentru altii inseamna totul. Un fapt insa este sigur, dragostea nu are varsta si nici explicatie, ea vine pe nepregatite si te cuprinde in mrejele ei, iar atunci te simti cel mai fericit , caci dragostea iti da viata si putere sa traiesti. Dragostea poate fi insa sau este cu siguranta o arma cu doua taisuri, caci ea este cea care iti da viata si care te inalta pe cele mai inalte culmi dar si cea care iti ia viata si te arunca in cele mai adanci prapastii.
Intotdeauna este greu sa gasesti persoana potrivita, persoana careia sa ii daruiesti tot ce ai mai bun, dar atunci cand o vei intalnii iti vei da seama poate de la prima privire, întâia mângâiere sau debutantul sarut.
eu..inca nu am gasito :/ _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 25/05/2007 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
<----- uite ce inseamna IUBIRE _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
Emo Junior

Data inscrierii: 08/Apr/2007 Mesaje: 15 Localitate: Iasi
|
Trimis: 30/05/2007 10:37 Titlul subiectului: |
|
|
Atunci cand iubesti pe cineva,deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoane in loc de o inima,pt ca inimile se pot frange,insa un cerc nu se sfarseste niciodata.
 |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 30/05/2007 13:07 Titlul subiectului: |
|
|
waii Emo ce frumos ai zis !!! _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/06/2007 01:59 Titlul subiectului: |
|
|
| Pe aici miroase a romantism :PPPP |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 08/06/2007 16:56 Titlul subiectului: |
|
|
nush altele blade insa eu sunt romantica, poate ma crezi "invechita " insa mie`mi place dragostea cu miros de trandafir si lumanari , cu capshuni si ciokolata..cu preludii eterne.. mie`mi place sa inspir si sa eman dragoste .. imi place sa fiu romantica si nu`mi e rusine cu asta
intr`o lume a vitezei, minciunii hotiei.. eu zic ca avem nevoie mai mult k niciodata de..dragoste :( _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
Baton Membru junior

Data inscrierii: 09/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: Craiova
|
Trimis: 13/06/2007 12:51 Titlul subiectului: |
|
|
De ce sa`ti fie rushine ma mama cu asta trecand peste toate si io sunt o fire romantica Serios! _________________ Nu Stiu SA Fiu Condus Deci...Nu`mi Datzi Lectii!!! |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 14/06/2007 14:35 Titlul subiectului: |
|
|
imi dai voie sa ma indoiesc de chestia asta? )))))))) _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
Baton Membru junior

Data inscrierii: 09/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: Craiova
|
Trimis: 14/07/2007 12:35 Titlul subiectului: |
|
|
) pai trebuia tu sa zici ceva....! _________________ Nu Stiu SA Fiu Condus Deci...Nu`mi Datzi Lectii!!! |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 03/08/2007 16:31 Titlul subiectului: |
|
|
iubirea e ceva pur..delicat.. care se poate skimba des in ura..sau se poate stinge..acolo unde flacara nu e intretinuta cu ganduri frumoase, fapte, gesturi..atingeri... etc :P _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/08/2007 17:30 Titlul subiectului: |
|
|
Lol Simo Logic ca te cred in plus si eu sunt un tip Romantic ( Asta spun fetele ) tot respectu' pt tipele Romantice si pt tipii Romantici  _________________ -== Protect By blade04 ==- |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 10/08/2007 14:19 Titlul subiectului: |
|
|
atunci te astept c`o floare si o cutie de bombonele sa le papam aman2..romanticule :P _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
|