| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 06/05/2007 17:26 Titlul subiectului: Arta de a te face placut - cum te-ai descrie? |
|
|
Ce ai putea spune despre tine in cateva randuri pt a te face placut? ce calitati crezi ca ai sau ce defecte crezi ca ai ? E o arta sa stiisa vb ? Dar sa stii sa minti, crezi ca e tot o arta ?
Eu m-as descrie ca.. uneori suparacioasa, imposibila de cele mai multe ori , plina de energie, mereu in goana dupa ceva nou.Enervanta de cele mai numeroase ori , greu de intzeles de cei din jur.. nu am rabdare cu cei din jurul meu.. insa cred totusi cred ca in adancul sufletului meu a ramas un strop de bunatate si intzelegere am uitat sa adaug: sunt o MODESTA incurabila :D _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
blade04 #Adjud Honourable OP

Data inscrierii: 26/Feb/2007 Mesaje: 173 Localitate: Campia-Turzii
|
Trimis: 07/05/2007 15:25 Titlul subiectului: |
|
|
| Fitos =) |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 20/05/2007 18:56 Titlul subiectului: |
|
|
deskisa spre dialog :D _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
blade04 #Adjud Honourable OP

Data inscrierii: 26/Feb/2007 Mesaje: 173 Localitate: Campia-Turzii
|
Trimis: 29/05/2007 13:46 Titlul subiectului: |
|
|
| O descriere a mea : Dragut , Modest , Sincer , ROMANTIC si VIRGIN =)) ( O parte din calitatiile mele :D ) |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 02/06/2007 15:52 Titlul subiectului: |
|
|
m-as descrie de la un timp trista..  _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 23/10/2007 15:47 Titlul subiectului: |
|
|
AS APRECIA SA PARTICIPATI LA ACEASTA TEMA TOTI
Desi v-ati facut unii deaja carte de vizita ca fiind nerusinat si cu 2 fetze.. insa cred si in a2a shansa.. desi unii dintre voi n`o merita ( ma refer strict in ceea ce ma priveste)
Cum v-ati descrie in cateva cuvinte si de ce ? _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
phpBB Template by Vereor
Professional Website Templates
Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell |