#Adjud
#Adjud Channels @ Undernet !
FAQSearchMembersGroupsRegisterProfilePM'sLogin/Out
ANUNT IMPORTANT !!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului #Adjud -> Anunturi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Obraznica
Channel Admin
Channel Admin
Obraznica

Data inscrierii: 04/Mai/2007

MesajTrimis: 26/10/2007 22:59    Titlul subiectului: ANUNT IMPORTANT !! Raspunde cu citat (quote)

in primu rand : nu va agitati prostilor sa postati abuzuri.. IlluSioNisT nu stie sa citeaska

Anuntul important pe care vroiam sa il aducem la cunostintza este urmatorul : IlluSioNisT clubul oamenilor care cred ca exista viatza de dupa mirc..saluta clubul curvelor notorii si al mircoidalilor de pretutindeni.
Ar trebui sa dai un join si sa spui : multumesc, pentru ca atat eu cat si prietenii mei am avut bunul simt ca iti acoperim incompetentza dea lungul timpului atat de bine , si pentru faptul ca forumul este inca in picioare.

De întocmai te sfatuiesc eu ( dar cred ca mai vb si pentru altii ) sa faci rost de o soție si sa dai si tu la o buca, mircu si casa de copii nu este ACASA !!

Ar mai fi unele aspecte de lamurit .. onutsa putsa cand esti calduri si vrei sa iti mai bagi degetele in pasarica la web draga alege si tu macar necunoscuti..ca te faci de kakao, nu ca acum ai fi de ciocolata cu alune.

Si cam atat , ca v-am dat destula importanta. Cat despre Madalina, noi am ales sa ne dam remuser, pentru ca noi spre deosebire de voi, ne pipi pe ele de accesse, aici e vb de calitatea discutiei.. dar nu poti sa ceri inteligentza unora care nici macar nu detin asha ceva. Asha ca ne-am hotarat sa va lasam in prostia voastra pentru ca ne este frika sa nu se ia.

P.S: Daca vin sarbatorile si fomisti cum sunteti v-as sugera s`o sacrificati pe purcelusha mov aka onutsa putsa ca sa aveti si voi mai mult de o chifla in stomac. Illusionist.. cat despre tine.. du`te tare tata si ramai cu mircu lui.. ca de aia o sa mori tu virgin.. de frika split`ului Smile)

V`am pupat dulce..si nu`mi fac griji Illusionist ca stergi post`ul.. ca si asha nu stii sa citesti.. de unde atata cultura ?? Si Sarbatori Fericite !! ( ca banuiesc ca si atunci tot pe mIRC sunteti gasiti )

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului #Adjud -> Anunturi Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

phpBB Template by Vereor

Professional Website Templates Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell  

Web Templates