| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Obraznica Channel Admin

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 396 Localitate: Greece , Athena
|
Trimis: 16/08/2007 19:37 Titlul subiectului: Animale de companie , Sfaturi si nu numai |
|
|
Cred ca fiecare dintre noi a avut un animal de companie cum s-ar spune..un " cel mai bun prieten al omului " fie la bunici , fie acasa ..in cazurile mai amuzante- fie pe mIRC
Ce animal ai acasa.. ce rasa este si dak ai dori sa ne impartasesti..din modul lui de viatza. Crezi ca este bun un animal in formarea ta ca om, sau in formarea fratzilor mai mici.. sau in modelarea sufletelor sa spun asha ? Cum ti-a skimbat un animal modul de viatza?
Aici vom discuta despre animale.. de toate felurile..toate rasele.. de cosmetica lor, ingrijirea zilnica.. mofturile lor.. , sarcinile la animale, cum le protejam de caldura..si de ce sfaturi in parte are necesitate fiecare rasa pana atunci va pup pe toti pe nasuk si.. astept msg voastre _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
s_p|der Junior

Data inscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 10 Localitate: Falticeni
|
Trimis: 16/08/2007 21:28 Titlul subiectului: Va plac cainii de lupta? |
|
|
As vrea sa vad si eu carui peroane le plac cainii de lupta !
Pot sa va spun ca eu am doi caini rasa amstaf dresati la jandarmeria,care sunt cinei de lupa,si special antrenati ca sa te apare,cu toate ca la 9 ani trebuie impuscati,as vrea sa aflu parerea voastra despre cainii de lupta  |
|
| Sus |
|
 |
substanta Channel Admin

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 145
|
Trimis: 16/08/2007 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
hmm..pe mirc am multi catelusi )) ma apuc sa-i enumar pe toti? pai cred ca flodez site-ul \
anyway...voi aveti asa ceva ?:D |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 16/08/2007 21:34 Titlul subiectului: |
|
|
OHOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MA OCUP SI CU DRESAJ
SUBSI SUBSI BAD GIRL !! _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
s_p|der Junior

Data inscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 10 Localitate: Falticeni
|
Trimis: 17/08/2007 11:30 Titlul subiectului: |
|
|
| Ce numesti u catelusi,nu se numesc asea,ci mai ales scalvi,si`i dresezi pt.ati satisface placerile:)) |
|
| Sus |
|
 |
Obraznica Channel Admin

|
Trimis: 06/09/2007 23:17 Titlul subiectului: |
|
|
si unde e partea rea ? _________________ be sexy , be pink ;* |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
phpBB Template by Vereor
Professional Website Templates
Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell |