| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
blade04 #Adjud Honourable OP

Data inscrierii: 26/Feb/2007 Mesaje: 173 Localitate: Campia-Turzii
|
Trimis: 20/08/2007 20:14 Titlul subiectului: Aici se vor afisa motivele celor ce vor lipsi de la sedinte |
|
|
Posteaza motivele pt care vrei lipsi de la sedintele canalului _________________ -== Protect By blade04 ==- |
|
| Sus |
|
 |
blade04 #Adjud Honourable OP

Data inscrierii: 26/Feb/2007 Mesaje: 173 Localitate: Campia-Turzii
|
Trimis: 20/08/2007 20:18 Titlul subiectului: |
|
|
Voi lipsi de la sedinta din Motive PERSONALE . _________________ -== Protect By blade04 ==- |
|
| Sus |
|
 |
Punk Junior

Data inscrierii: 28/Iun/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: 21/08/2007 14:36 Titlul subiectului: |
|
|
Nu am fost in localitate _________________ From all the things i`ve lost , my mind I miss the most ! |
|
| Sus |
|
 |
Baton Membru junior

Data inscrierii: 09/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: Craiova
|
Trimis: 23/08/2007 20:43 Titlul subiectului: |
|
|
Imi cer mii de scuze habar n`aveam de sedintza si am avut ceva dificultăți la servici vreau sa`mi iau concediu si trebuia sa lucrez ceva mai mult imi cer mii de scuze si de o sapt nu am mai deschis calc! imi pare rau pe cuvant _________________ Nu Stiu SA Fiu Condus Deci...Nu`mi Datzi Lectii!!! |
|
| Sus |
|
 |
zew Junior 2

Data inscrierii: 31/Iul/2007 Mesaje: 33 Localitate: Roma
|
Trimis: 24/08/2007 22:00 Titlul subiectului: Scuze |
|
|
Scuze ca nu am avut cum sa fiu pentru ca am plecat in italia si acum am intrat un pik mai rar. Peste un pik de timp voi fi la fel de des ca inainte _________________ Fii tu, nu fi fals ca nu ajungi nicaieri !!! |
|
| Sus |
|
 |
DjSanto Junior 2

Data inscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 38 Localitate: Torino
|
Trimis: 12/09/2007 17:51 Titlul subiectului: :) |
|
|
lume mi'a expirat userul ) lool o sa ne mai auzim pe site aici de intrat pe irc nusht daca am sa mai fiu :-?? oricum multa bafta in continuare see ya  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
phpBB Template by Vereor
Professional Website Templates
Free web design, web templates, web layouts, and website resources, psd templates | lminteractive | layoutbank | linkauction | bizsell |